img

Креативен дизајн и најдобри карактеристики

Нашата креативност сега и во вашиот дом

Прочитајте повеќе
img

Дизајнирајте го вашиот дом

Дозволете нашиот тим од експерти да го направи вашиот дом од соништата

Прочитајте повеќе

За Нас

Започнавме како мала компанија 1991 година, со идеја да станеме компанија која ќе го подобрува животниот стил на луѓето од нашата земја и пошироко.

1275
Проекти
5275
Саати работа
350
Награди
875
Клиенти

Нашите услуги

Тука можете да ги видите сите услуги кои ние како компанија ги нудиме

ДИЗАЈНИРАЊЕ

Секогаш креативни во својата работа. Секогаш се трудиме на нашите клиенти да им понудиме уникатни дизајни.

Производство

Строго дефинирани процеси за производство на нашите продукти. На тој начин на нашите клиенти им нудиме стандарди за квалитет на нашите продукти.

Опремување

Нашиот оддел задолжен за Опремување на секаков тип на простории и обејкти нуди многу футуристички решенија. Опремување според желбите на клиентите

Продажба

Нашата компанија нуди широка палета на продукти. Секогаш се трудиме да им излеземе во пресрет на нашите клиенти со тоа што нудиме пристапни цени за секого

Проектирање

Услугата Проектирање која ја нудиме како компанија опфаќа многу типови согласно побарувањата од страна на клиетите .

3Д Моделирање

На нашите клиенти им нудиме услуга како репрезентација на побарувањата како процес т.н 3Д Моделирање.

Што кажуваат клиентите

testimonial image

Му благодарам на одличниот тим кој го поседува компанијата ЕМДИЗАЈН. Мојот дом блесна со убавина со помош на нивната креативност и дизајн.

Јана Јаневска, Дизајнер
testimonial image

Дечките од ЕМДИЗАЈН се големи креативци. Благодарам за дизајнот на мојата дневна соба

Мартин Апостоловски, Студент
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img